Skip to content

VRIJGEZELLenfeest  Breda

Als jouw vriend of vriendin binnenkort gaat trouwen, moet dit natuurlijk gevierd worden met een vrijgezellenfeest in Breda. Of je nou een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest vrouwen wil organiseren, wij hebben voor iedereen wat wils! Heb jij de taak gekregen om een geslaagd vrijgezellenfeest te organiseren voor de bruid of de bruidegom? Dan is Dagje Uit Breda de uitkomst om een spectaculair vrijgezellenfeest te regelen.

Zoek je een vrijgezellenfeest in Breda? Wij hebben ruime keuze!

Wij hebben alles wat je kunt doen in Breda gebundeld op één website met één contactpersoon en één factuur. Zo vind je eenvoudig de perfecte activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Breda. Op deze pagina vind je álle activiteiten die zorgen voor een zeer geslaagd vrijgezellenfeest, of je nou op zoek bent naar een vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen.

Bedrijfsuitje Breda

filter jouw  voorkeur

Filter
  • Gehele aanbod
  • Actieve activiteit
  • Eten & drinken
  • Rustige activiteit
Gehele aanbod
  • Gehele aanbod
  • Actieve activiteit
  • Eten & drinken
  • Rustige activiteit
american eScooters 120 min8

American eScooters Breda

Wakeboarden / waterskiën Breda Actieve activiteitAlle activiteiten

Wakeboarden / waterskiën Breda

BBQ boot Breda € 29.50 p.p.180 min.

BBQ Boot Breda

Karten Breda €17.501

Karten Breda

voetbal quiz €24.50 p.p.180 min.

Voetbal Quiz

foute vrienden €24.50180 min.

Foute vrienden

Kanovaren Breda €10.00 p.p.120 min

Kanovaren Breda

jackass breda €47.5010

Jackass Breda

Voordeelprogramma Familie uitje Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

Bar dagje uit Alle activiteitenBedrijfsuitje

Horeca Afhuur

Bride wars Breda Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vrouwen

Workshops Breda 1029.50 pp

Paaldans workshop Breda

De jacht €26.50 p.p.150 min

DE JACHT

kroegentocht breda € 25.00 p.p120 min

Kroegentocht Breda

Wie is de Mol Breda €26.00180 min.

Wie is de Mol Breda

Get the picture €26.50 p.p.120 min

Get the picture

Voordeelprogramma mannen Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Mannen

Kraak de Kluis € 26.50 P.P120 min

Kraak de kluis

Steppen Breda € 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Boot sloepverhuur €15.50 p.p.120 min

Picknickboot Breda

6 opti €28.95120 min

BBQ Breda

Voordeelprogramma bedrijfsuitje 95 p.p.Actieve activiteit

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Sloepverhuur foto scaled € 32.- p.p.120 min

Borrelboot Breda

Suppen Breda € 23.50 p.p.120 min

Suppen Breda

Watersportactiviteiten € 55.- p.p.8

Watersportactiviteiten

Paintball Breda € 32.50 p.p.10

Paintball Breda

Waterbike9 opti €24.00 p.p.10

Waterfietsen op een Tandem Waterbike

Foto onstage € 24.50 p.p.8

ONSTAGE Experience

fighting with the stars € 34.50 p.p.180 min.

Fighting with the stars Breda

Schietworkshop Breda €34.50 p.p.10

Schietworkshop Breda

Workshops Breda €27.50 p.p.60 min

Shotjes workshop Breda

Flyboarden Breda 5Actieve activiteit

Flyboarden Breda

Bootje varen Breda €60.00 p.p.60 min

Varen Breda

Fiets tour Breda €27.50 euro p.p.180 min.

Fiets tour Breda

Pubquiz Breda €24.50 p.p.2.5 uur

Pub quiz Breda

Burger boot Breda €14.75 p.p.120 min

Burger Boot Breda

Smash Room Breda €25.00 p.p.2

Smash room Breda

Hengstenbal Breda €78.5010

Hengstenbal Breda

Lasergamen Breda €10.00 p.p.2

Lasergamen Breda

Buggy rijden Breda opti 1 €60.00 p.p.6

Buggy rijden Breda

Whisky tasting Breda €25.00180 min.

Whisky tasting

Footgolf Breda €15.50 p.p.10

Footgolf Breda

Cocktail workshop € 35.- p.p.1.5 uur

Cocktail Workshop op locatie

Salsa workshop Breda € 27.50 p.p.10

Salsa workshop Breda

Gin tonic Breda €22.50 p.p.90 min.

Gin tonic Breda

Bijlwerpen Breda € 17.50 p.p.60 min

Bijlwerpen Breda

voordeelprogramma vriendenuitje breda Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vriendenuitje

Bubbel Voetbal Breda € 34.50 p.p.120 min

Bubbel voetbal Breda

Lunch Breda € 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

DJ-Workshop Breda € 45.- p.p.2 uur

Dj-workshop Breda

Nieuwsbrief Schrijf je in

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

Vanaf €25,00 per persoon

Vanaf €21,50 per persoon

Vrijgezellenfeest breda

Brochure foto
Brochure foto

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 150+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

VRIJGEZELLENFEEST BREDA VIA DAGJEUITBREDA.NL

Geniet van een volledig georganiseerd vrijgezellenfeest

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en daarom heb jij, als je onze hulp inschakelt, ook je eigen contactpersoon die jou van boeking tot uitvoering zal begeleiden. Zo weet je altijd met wie je contact op kunt nemen en kom je voor geen enkele verrassing te staan. Je ontvangt van ons een week voor het georganiseerde vrijgezellenfeest in Breda een handige kaart met daarin diverse tips. In deze kaart vind je een door ons opgestelde top vijf met cafés waar je je vrijgezellenfeest in Breda perfect afsluit. Verleng deze gezellige dag nog met een avondje stappen. Een betere manier om feestelijk het huwelijk van jouw vriend of vriendin in te luiden, bestaat bijna niet

 

Organiseer het leukste vrijgezellenfeest in Breda

Een vrijgezellenfeest vereist veel tijd en werk, want je wil uiteraard het allerbeste feestje voor jouw vriend of vriendin organiseren. Het aanbod van activiteiten voor een vrijgezellenfeest is erg groot en zeer divers. Dus wat moet jij kiezen? En waar moet je beginnen? Via dagjeuitbreda.nl kan je een paar simpele stappen doorlopen om zo tot jouw perfecte vrijgezellenfeest in Breda te komen. Wil jij bijvoorbeeld een ontspannen of een actief vrijgezellenfeest? Ga jij voor ontspanning of voor een uitdaging? Genieten van een Gin Tonic Workshop of kies jij juist voor een potje airsoften tijdens jullie vrijgezellenfeest? En wat doe je met eten? Ga je genieten van een overheerlijke BBQ of ga je voor iets spectaculairs zoals een VR-moorddiner.  In ieder geval genoeg opties en ideeën voor jullie vrijgezellenfeest via dagjeuitbreda.nl!

Bekijk het uitgebreide aanbod en kies jouw favoriet

Dagjeuitbreda.nl is een klantvriendelijk platform waarbij een eenvoudige, maar persoonlijke aanpak voorop staat. Op onze website bekijk je eenvoudig de mogelijkheid tussen een samengesteld pakket of het zelf samenstellen van activiteiten voor een vrijgezellenfeest Breda. Indien je het liefst voor zoveel mogelijk gemak gaat, kun je het beste kiezen voor een pakket. Deze zijn vaak erg voordelig en dag vullend. Je kunt natuurlijk ook zelf kiezen wat je gaat doen. Kies dan voor zelf samenstellen en maak een keuze uit ons ruime aanbod! Maak een gezellige boottocht met een BBQ boot, speel een uitdagend spelletje beer bong met gigantische cups of geniet van de lekkerste drankjes tijdens een Gin-Tonic workshop. Kortom, alles voor een geslaagde vrijgezellendag Breda!

Schakel de hulp van een specialist in voor een vrijgezellenfeest in Breda

Wij hebben al geruime tijd ervaring met vrijgezellenfeesten in Breda. Wij willen het organiseren van een vrijgezellenfeest Breda een stuk leuker en makkelijker maken. Zo geniet ook jij, als organisator op deze bijzondere dag, van een ontspannen uitje. Neem eens een kijkje op onze website en bekijk het uitgebreide aanbod met uitjes en al vooraf samengestelde pakketten. Het samenstellen van een vrijgezellenfeest in Breda is nog nooit zo eenvoudig geweest! Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via hello@dagjeuitinnederland.nl  of op 076 220 13 65