Skip to content

Smash room Breda

don't smash you face

sla alles kort en klein!

Corona frustraties
uiten?

sla alles kort en
klein!

Bij ons kan je kosteloos annuleren!

bekend van de Redbull podcast

combi deals

Voordeelprogramma mannen

€ 18,00 p.p

bijlwerpen x smashroom

Middel 3

€ 18,00 p.p

BBQ x smashroom

Electric shockvoetbal Breda

€ 18,00 p.p

shock voetbal x smashroom

photo 1514408716521 024b842f42c8

€ 18,00 p.p

Paintball x smashroom

Smash room Breda

Smash room is een extreme ervaring waarbij jij en je gezelschap helemaal los gaat. Uit al je agressie op een kamer vol met glaswerk of een 65 inch televisie. Niets is te gek en alles kan en mag!

Inclusief:

Smash room Breda, is een sensationele activiteit waarbij je al jouw agressie kan uiten op alles wat je maar wilt. Magnetrons , TV’s , glaswerk. Kies je pakket en ram alles kort en klein. Jij kiest de muzikale ondersteuning van jouw ont-stress momentje. Gooi jij alle remmen los en ga je met zwaar geschut aan de slag om alles kort en klein te slaan? 

Deze activiteit is ideaal als startshot van een vrijgezellenfeestteamuitje of bedrijfsuitje. Wil je zelf objecten meenemen om kort en klein te slaan, geen probleem! Wij plaatsen alles in de ruimte en laten jullie helemaal los! Je kan kiezen uit verschillende pakketten variërend van enkel  glaswerk tot een Smash room met  meerdere elektrische apparaten.

Allereerst krijg je een duidelijke uitleg van onze instructeur en krijg je een beschermingsuitrusting aan (oude mobiele eenheid pakken). Vervolgens krijgen jullie een kamer toegewezen en zal de activiteit beginnen. Als je er helemaal klaar voor bent, treedt je de Smash room binnen en mag je helemaal los gaan. Tevens is er bij deze activiteit 1 drankjes per persoon inbegrepen.
De locatie van deze activiteit bevindt zich in het centrum van Breda, slechts op een paar minuten lopen van alle cafés en restaurant van Breda!

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch. 
Daarnaast wordt deze activiteit vaak geboekt in combinatie met bijlwerpen. 

Kosten

Prijs per persoon:, € 25,00 – glaswerk, € 5,00 extra per apparaat

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt +/- 45 minuten voor 2 personen inclusief uitleg.

Soort activiteit

Soort gezelschap

Minimaal aantal personen

Locatie