Skip to content

Familie-uitje Breda

Heb je jouw familie al een poosje niet gezien of is het weer tijd voor het jaarlijkse uitstapje met de familie? Dan is het natuurlijk tijd om een leuk familie-uitje in Breda te organiseren! Ben jij dit jaar de persoon die op zoek gaat naar de leukste familiedag en wil jij voor deze gezellige gelegenheid ideeën op doen? Ben jij op zoek naar uitjes die geschikt zijn voor de gehele familie én in Breda? Dan zit jij hier goed!

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod met wel 75 activiteiten, restaurants, verblijfsmogelijkheden en vervoersmogelijkheden om jouw familiedag zo perfect mogelijk te maken. Daarnaast helpen wij je graag bij de organisatie, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor familieuitjes? Kijk dan snel verder..

Familie-uitje Breda

filter jouw  voorkeur

Filter
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gehele aanbod
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
De jacht
€26.50 p.p.150 min

DE JACHT

Fiets tour Breda
€27.50 euro p.p.180 min.

Fiets tour Breda

Wie is de Mol Breda
€26.00180 min.

Wie is de Mol Breda

Voordeelprogramma bedrijfsuitje
95 p.p.Actieve activiteit

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Bubbel Voetbal Breda
€ 34.50 p.p.120 min

Bubbel voetbal Breda

Bar dagje uit
Alle activiteitenBedrijfsuitje

Horeca Afhuur

Footgolf Breda
€15.50 p.p.10

Footgolf Breda

Kraak de Kluis
€ 26.50 P.P120 min

Kraak de kluis

Suppen Breda
€ 23.50 p.p.120 min

Suppen Breda

Lasergamen Breda
€10.00 p.p.2

Lasergamen Breda

Voordeelprogramma Familie uitje
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

Cocktail workshop
€ 35.- p.p.1.5 uur

Cocktail Workshop op locatie

DJ-Workshop Breda
€ 45.- p.p.2 uur

Dj-workshop Breda

Sloepverhuur foto
€ 32.- p.p.120 min

Borrelboot Breda

Foto onstage experience
€ 24.50 p.p.8

ONSTAGE Experience

american eScooters
120 min8

American eScooters Breda

Steppen Breda
€ 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Burger boot Breda
€14.75 p.p.120 min

Burger Boot Breda

Wakeboarden / waterskiën Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Wakeboarden / waterskiën Breda

Hengstenbal Breda
€78.5010

Hengstenbal Breda

Whisky tasting Breda
€25.00180 min.

Whisky tasting

Waterbike9 opti
€24.00 p.p.10

Waterfietsen op een Tandem Waterbike

fighting with the stars
€ 34.50 p.p.180 min.

Fighting with the stars Breda

Flyboarden Breda
5Actieve activiteit

Flyboarden Breda

Schietworkshop Breda
€34.50 p.p.10

Schietworkshop Breda

foute vrienden
€24.50180 min.

Foute vrienden

6 opti
€28.95120 min

BBQ Breda

Kanovaren Breda
€10.00 p.p.120 min

Kanovaren Breda

Bijlwerpen Breda
€ 17.50 p.p.60 min

Bijlwerpen Breda

Buggy rijden Breda opti 1
€60.00 p.p.6

Buggy rijden Breda

Salsa workshop Breda
€ 27.50 p.p.10

Salsa workshop Breda

Karten Breda
€17.501

Karten Breda

voetbal quiz
€24.50 p.p.180 min.

Voetbal Quiz

Workshops Breda
€27.50 p.p.60 min

Shotjes workshop Breda

Lunch Breda
€ 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

Pubquiz Breda
€24.50 p.p.2.5 uur

Pub quiz Breda

Watersportactiviteiten
€ 55.- p.p.8

Watersportactiviteiten

voordeelprogramma vriendenuitje breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vriendenuitje

jackass breda
€47.5010

Jackass Breda

Boot sloepverhuur
€15.50 p.p.120 min

Picknickboot Breda

Get the picture
€26.50 p.p.120 min

Get the picture

BBQ boot Breda
€ 29.50 p.p.180 min.

BBQ Boot Breda

Workshops Breda
1029.50 pp

Paaldans workshop Breda

Gin tonic Breda
€22.50 p.p.90 min.

Gin tonic Breda

Bootje varen Breda
€60.00 p.p.60 min

Varen Breda

kroegentocht breda
€ 25.00 p.p120 min

Kroegentocht Breda

Voordeelprogramma mannen
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Mannen

Paintball Breda
€ 32.50 p.p.10

Paintball Breda

Smash Room Breda
€25.00 p.p.2

Smash room Breda

Bride wars Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vrouwen

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

Familie-uitje  breda

Brochure foto
Brochure foto

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 150+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

FAMILIE-UITJE BREDA VIA: DAGJEUITBREDA.NL

Organiseer een leuk familie uitje in het Bourgondische Breda Of je nu het liefst spelletjes speelt, geniet van een ontspannen activiteit of graag als een echte avonturier actie opzoekt. Dankzij ons uitgebreide aanbod heb je veel keuze en organiseer je met gemak het perfecte familie uitje in Breda. Bekijk leuke uitjes op onze website en geniet van een gezellige dag samen met jouw familie. Wil je tijd met elkaar doorbrengen tijdens het spelen van een spannend spel? Speel een potje Street golf, Wie is de Mol Breda of Beer Pong. Zo breng je op een gezellige manier tijd door met je familie terwijl je geniet van leuke uitjes. Ook wanneer je graag actieve activiteiten onderneemt, helpt Dagje Uit Breda je graag met het organiseren van een familiedag. Cross in een buggy over zandpaden, speel een potje foot golf of zoek het water op en ga bbq’en. Wat je voorkeuren of ideeën voor een familie uitje ook zijn, wij organiseren deze gezellige dag graag samen met jou. 

Familiedag brabant

Een familie uitje in Brabant. Het is weer tijd om met de gehele familie bij elkaar te komen en bij te kletsen over wat er afgelopen periode allemaal in jullie levens is gebeurd. Weer gezellig een dagje samen zijn en natuurlijk een leuke activiteit ondervinden! Maar wat voor activiteit en in welke stad gaat de familiedag plaatsvinden? Op onze website vind je meer dan 150 activiteiten, die ook allemaal te doen zijn in Utrecht en Den Bosch! Bij ons vind je de de leukste uitjes voor met de familie. Ga bijvoorbeeld heerlijk borrelen en bijkletsen op de borrelboot of kies juist voor een van onze spannende City Games waar samenwerking en communicatie centraal staat.

Vind gemakkelijk leuke opties voor familie-uitje Breda

Door het uitgebreide assortiment is het soms erg lastig om door de bomen het bos te zien. In Breda zijn de mogelijkheden zeer divers, waardoor je eenvoudig de leukste familie uitje kan organiseren. Maar waar begin je met de organisatie van een uitje, dat bij iedereen zijn of haar wensen aansluit? Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij het volledige aanbod voor je op overzichtelijke wijze op onze website weergegeven. Door gebruik te maken van de filters vind je eenvoudig leuke ideeën voor een familie uitje. Bekijk het overzicht en kies jouw favoriete activiteit. Nadat je een keuze hebt gemaakt, stopt onze hulp natuurlijk niet. Tijdens het hele traject vanaf boeken tot de dag van de familie uitje in Breda, ontvang je de hulp van één contactpersoon. 

Om het je nog eenvoudiger te maken, ontvang je één factuur waarop alles overzichtelijk wordt weergegeven. Samen met jou organiseren wij het perfecte uitje voor jou en je familie.

Wil je binnenkort beginnen met het organiseren van een geslaagd familie uitje in Breda? Bekijk de verschillende mogelijkheden voor uitjes in Breda die jij samen met jouw familie kan doen. Wij helpen je graag om op eenvoudige wijze deze gezellige dag te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 076 220 13 65 of hello@dagjeuitinnederland.nl

Nieuwsbrief Schrijf je in

Familie-uitje Breda

Heb je jouw familie al een poosje niet gezien of is het weer tijd voor het jaarlijkse uitstapje met de familie? Dan is het natuurlijk tijd om een leuk familie uitje te organiseren! Ben jij dit jaar de persoon die op zoek gaat naar de leukste familiedag en wil jij voor deze gezellige gelegenheid ideeën op doen? Ben jij op zoek naar uitjes die geschikt zijn voor de gehele familie én in Breda? Dan zit jij hier goed!

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod met wel 150 activiteiten, restaurants, verblijfsmogelijkheden en vervoersmogelijkheden om jouw familiedag zo perfect mogelijk te maken. Daarnaast helpen wij je graag bij de organisatie, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor familieuitjes? Kijk dan snel verder..

Bedrijfsuitje Breda

filter jouw  voorkeur

Filter
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gehele aanbod
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Workshops Breda
€27.50 p.p.60 min

Shotjes workshop Breda

Voordeelprogramma mannen
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Mannen

Whisky tasting Breda
€25.00180 min.

Whisky tasting

Schietworkshop Breda
€34.50 p.p.10

Schietworkshop Breda

Voordeelprogramma bedrijfsuitje
95 p.p.Actieve activiteit

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Karten Breda
€17.501

Karten Breda

Bijlwerpen Breda
€ 17.50 p.p.60 min

Bijlwerpen Breda

Get the picture
€26.50 p.p.120 min

Get the picture

Gin tonic Breda
€22.50 p.p.90 min.

Gin tonic Breda

BBQ boot Breda
€ 29.50 p.p.180 min.

BBQ Boot Breda

Wie is de Mol Breda
€26.00180 min.

Wie is de Mol Breda

voordeelprogramma vriendenuitje breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vriendenuitje

Bubbel Voetbal Breda
€ 34.50 p.p.120 min

Bubbel voetbal Breda

american eScooters
120 min8

American eScooters Breda

Smash Room Breda
€25.00 p.p.2

Smash room Breda

Workshops Breda
1029.50 pp

Paaldans workshop Breda

6 opti
€28.95120 min

BBQ Breda

fighting with the stars
€ 34.50 p.p.180 min.

Fighting with the stars Breda

kroegentocht breda
€ 25.00 p.p120 min

Kroegentocht Breda

De jacht
€26.50 p.p.150 min

DE JACHT

foute vrienden
€24.50180 min.

Foute vrienden

Lunch Breda
€ 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

Hengstenbal Breda
€78.5010

Hengstenbal Breda

Salsa workshop Breda
€ 27.50 p.p.10

Salsa workshop Breda

jackass breda
€47.5010

Jackass Breda

Waterbike9 opti
€24.00 p.p.10

Waterfietsen op een Tandem Waterbike

Footgolf Breda
€15.50 p.p.10

Footgolf Breda

Fiets tour Breda
€27.50 euro p.p.180 min.

Fiets tour Breda

Bootje varen Breda
€60.00 p.p.60 min

Varen Breda

Flyboarden Breda
5Actieve activiteit

Flyboarden Breda

Pubquiz Breda
€24.50 p.p.2.5 uur

Pub quiz Breda

Cocktail workshop
€ 35.- p.p.1.5 uur

Cocktail Workshop op locatie

Kraak de Kluis
€ 26.50 P.P120 min

Kraak de kluis

Lasergamen Breda
€10.00 p.p.2

Lasergamen Breda

Bride wars Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vrouwen

Watersportactiviteiten
€ 55.- p.p.8

Watersportactiviteiten

voetbal quiz
€24.50 p.p.180 min.

Voetbal Quiz

Kanovaren Breda
€10.00 p.p.120 min

Kanovaren Breda

Paintball Breda
€ 32.50 p.p.10

Paintball Breda

Wakeboarden / waterskiën Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Wakeboarden / waterskiën Breda

Voordeelprogramma Familie uitje
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

Boot sloepverhuur
€15.50 p.p.120 min

Picknickboot Breda

Buggy rijden Breda opti 1
€60.00 p.p.6

Buggy rijden Breda

Burger boot Breda
€14.75 p.p.120 min

Burger Boot Breda

DJ-Workshop Breda
€ 45.- p.p.2 uur

Dj-workshop Breda

Suppen Breda
€ 23.50 p.p.120 min

Suppen Breda

Steppen Breda
€ 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Sloepverhuur foto scaled
€ 32.- p.p.120 min

Borrelboot Breda

Bar dagje uit
Alle activiteitenBedrijfsuitje

Horeca Afhuur

Foto onstage
€ 24.50 p.p.8

ONSTAGE Experience

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

Familie-uitje  breda

Brochure foto
Brochure foto

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 150+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

FAMILIE UITJE BREDA VIA: DAGJEUITBREDA.NL ​

Organiseer een leuk familie uitje in het Bourgondische Breda Of je nu het liefst spelletjes speelt, geniet van een ontspannen activiteit of graag als een echte avonturier actie opzoekt. Dankzij ons uitgebreide aanbod heb je veel keuze en organiseer je met gemak het perfecte familie uitje in Breda. Bekijk leuke uitjes op onze website en geniet van een gezellige dag samen met jouw familie. Wil je tijd met elkaar doorbrengen tijdens het spelen van een spannend spel? Speel een potje Street golf, Wie is de Mol Breda of Beer Pong. Zo breng je op een gezellige manier tijd door met je familie terwijl je geniet van leuke uitjes. Ook wanneer je graag actieve activiteiten onderneemt, helpt Dagje Uit Breda je graag met het organiseren van een familiedag. Cross in een buggy over zandpaden, speel een potje foot golf of zoek het water op en ga bbq’en. Wat je voorkeuren of ideeën voor een familie uitje ook zijn, wij organiseren deze gezellige dag graag samen met jou. 

Familiedag brabant

Een familie uitje in Brabant. Het is weer tijd om met de gehele familie bij elkaar te komen en bij te kletsen over wat er afgelopen periode allemaal in jullie levens is gebeurd. Weer gezellig een dagje samen zijn en natuurlijk een leuke activiteit ondervinden! Maar wat voor activiteit en in welke stad gaat de familiedag plaatsvinden? Op onze website vind je meer dan 150 activiteiten, die ook allemaal te doen zijn in Utrecht en Den Bosch! Bij ons vind je de de leukste uitjes voor met de familie. Ga bijvoorbeeld heerlijk borrelen en bijkletsen op de borrelboot of kies juist voor een van onze spannende City Games waar samenwerking en communicatie centraal staat.

Vind gemakkelijk leuke familieuitjes in Breda

Door het uitgebreide assortiment is het soms erg lastig om door de bomen het bos te zien. In Breda zijn de mogelijkheden zeer divers, waardoor je eenvoudig de leukste familie uitje kan organiseren. Maar waar begin je met de organisatie van een uitje, dat bij iedereen zijn of haar wensen aansluit? Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij het volledige aanbod voor je op overzichtelijke wijze op onze website weergegeven. Door gebruik te maken van de filters vind je eenvoudig leuke ideeën voor een familie uitje. Bekijk het overzicht en kies jouw favoriete activiteit. Nadat je een keuze hebt gemaakt, stopt onze hulp natuurlijk niet. Tijdens het hele traject vanaf boeken tot de dag van de familie uitje in Breda, ontvang je de hulp van één contactpersoon. 

Om het je nog eenvoudiger te maken, ontvang je één factuur waarop alles overzichtelijk wordt weergegeven. Samen met jou organiseren wij het perfecte uitje voor jou en je familie.

Wil je binnenkort beginnen met het organiseren van een geslaagd familie uitje in Breda? Bekijk de verschillende mogelijkheden voor uitjes in Breda die jij samen met jouw familie kan doen. Wij helpen je graag om op eenvoudige wijze deze gezellige dag te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 076 220 13 65 of hello@dagjeuitinnederland.nl

Nieuwsbrief Schrijf je in