Skip to content

Bootje varen breda

Kom jij bootje varen in Breda? Genieten op het water onder genot van een hapje en een drankje. Wie klinkt dat niet als muziek in de oren? Varen over de Singels van Breda en genieten van al het moois dat te zien is vanaf het water met bootje varen Breda

Bij Dagje Uit Breda vind je alle opties omtrent bootje varen in Breda. Zo bieden wij allerlei verschillende arrangementen aan en hebben we voor elk soort uitje wel een activiteit. Binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie/vriendenuitje organiseren? Werp hier een blik op al onze opties op het water!

Zo bieden wij bijvoorbeeld een rondvaartboot aan, waar je kan genieten van de vele historische bezienswaardigheden in Breda, een BBQ boot, hier kan je genieten van een overheerlijke barbecue en drankjes of een borrelboot, waar je heerlijk een middagje kan dobberen over het water met drankjes en diverse hapjes, aan te passen op jouw voorkeuren. 

Bekijk op deze pagina ons complete aanbod op het water en kies jouw favoriete arrangement. Daarnaast zijn deze activiteiten natuurlijk ook eenvoudig te combineren met een van onze andere toffe activiteiten die je wellicht interessant vindt!

Middel 1 1

LAAT JE TELEFOONNUMMER ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP!

bootje varen breda VIA dagjeuitbreda.nl

Bootje varen in Breda

Binnenkort een  dagje uit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Heb jij al nagedacht over een ontspannen boottocht op de Singels van Breda? Dankzij ons uitgebreid aanbod
vind je gegarandeerd een bootarrangement die perfect bij jou en jouw gezelschap past! Op zoek naar een lunch of diner op het water? Wij hebben bijvoorbeeld een heerlijke high tea, high wine, barbecue of tapasboot! Liever genieten van een hapje en een drankje, om jullie middag ontspannen door te brengen? Ook dit bieden wij aan, met bijvoorbeeld onze borrelboot!

Met ons uitgebreid assortiment van diverse activiteiten op het water, maar ook toffe activiteiten met je beide benen op de grond, hebben wij altijd activiteiten die geheel voldoen aan jouw wensen. Voor elk doelgroep en elk soort uitje hebben wij opties voor jouw dagje uit. 

Geniet ook buiten Breda van het water

Naast ons aanbod in Breda, zijn wij ook te vinden in andere steden. Ook hier hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten, eetgelegenheden en verblijfsaccommodaties. Geniet bijvoorbeeld in Den Bosch van een heerlijke borrel, terwijl je over de Bossche wateren vaart of geniet van een heerlijke uitgebreide barbecue om jouw dagje uit compleet te maken. Naast Breda en Den Bosch zijn wij te vinden in Utrecht, waar we ook de leukste eetgelegenheden en activiteiten voor jou op een rijtje hebben gezet. Wij luisteren naar jouw wensen en kunnen al jouw zorgen van het organiseren van een dagje weg uit handen nemen. Geniet van jouw dagje uit in een stad naar keuze waar alle activiteiten tot in de puntjes geregeld zijn!

Hulp bij jouw organisatie van een Dagje Uit

 

Wij hebben alle activiteiten, eetgelegenheden en verblijfsaccommodaties gebundeld op één online platform. Een compleet dagje uit organiseren, allemaal via één website. Alle activiteiten te vinden op één pagina, simpeler en fijner kan het niet. 

 Boek via onze website en wij zorgen dat we jouw dagje uit tot in de puntjes organiseren om al jouw zorgen uit handen te nemen. Neem een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 220 13 65. Ook kun je ons bereiken door te mailen naar breda@dagjeuitnederland.nl Wij helpen je graag met de organisatie van een geslaagd dagje uit.