Skip to content

Bedrijfsuitje Breda

De organisatie van hét bedrijfsuitje in Breda. Het is binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje om het team nader tot elkaar te brengen. En hoe kan je daar beter voor zorgen dan door het organiseren van super gezellige activiteiten? Organiseer een top bedrijfsuitje in Breda die geschikt is voor iedereen! Of je nou op zoek bent naar een ontspannen of juist een actief uitje. Wij hebben het allemaal!

Op deze pagina vind je een divers aanbod aan activiteiten die perfect zijn voor jouw bedrijfsuitje. Het doorspitten van de informatie op allerlei verschillende websites is niet meer nodig en zelfs het boekingsproces is zeer aangenaam! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één contactpersoon, één factuur en zonder gedoe! Enthousiast geworden? Kijk dan snel verder..

Aantal uitjes dagje uit

filter jouw  voorkeur

Filter
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gehele aanbod
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Wie is de Mol Breda
€26.00180 min.

Wie is de Mol Breda

Watersportactiviteiten
€ 55.- p.p.8

Watersportactiviteiten

Gin tonic Breda
€22.50 p.p.90 min.

Gin tonic Breda

fighting with the stars
€ 34.50 p.p.180 min.

Fighting with the stars Breda

voetbal quiz
€24.50 p.p.180 min.

Voetbal Quiz

Bijlwerpen Breda
€ 17.50 p.p.60 min

Bijlwerpen Breda

Smash Room Breda
€25.00 p.p.2

Smash room Breda

Steppen Breda
€ 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Whisky tasting Breda
€25.00180 min.

Whisky tasting

Footgolf Breda
€15.50 p.p.10

Footgolf Breda

Suppen Breda
€ 23.50 p.p.120 min

Suppen Breda

Voordeelprogramma bedrijfsuitje
95 p.p.Actieve activiteit

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Boot sloepverhuur
€15.50 p.p.120 min

Picknickboot Breda

Workshops Breda
€27.50 p.p.60 min

Shotjes workshop Breda

Kraak de Kluis
€ 26.50 P.P120 min

Kraak de kluis

Lunch Breda
€ 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

Schietworkshop Breda
€34.50 p.p.10

Schietworkshop Breda

jackass breda
€47.5010

Jackass Breda

Waterbike9 opti
€24.00 p.p.10

Waterfietsen op een Tandem Waterbike

Salsa workshop Breda
€ 27.50 p.p.10

Salsa workshop Breda

Foto onstage experience
€ 24.50 p.p.8

ONSTAGE Experience

voordeelprogramma vriendenuitje breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vriendenuitje

Burger boot Breda
€14.75 p.p.120 min

Burger Boot Breda

Bubbel Voetbal Breda
€ 34.50 p.p.120 min

Bubbel voetbal Breda

kroegentocht breda
€ 25.00 p.p120 min

Kroegentocht Breda

DJ-Workshop Breda
€ 45.- p.p.2 uur

Dj-workshop Breda

BBQ boot Breda
€ 29.50 p.p.180 min.

BBQ Boot Breda

Flyboarden Breda
5Actieve activiteit

Flyboarden Breda

Pubquiz Breda
€24.50 p.p.2.5 uur

Pub quiz Breda

6 opti
€28.95120 min

BBQ Breda

Paintball Breda
€ 32.50 p.p.10

Paintball Breda

Bar dagje uit
Alle activiteitenBedrijfsuitje

Horeca Afhuur

Get the picture
€26.50 p.p.120 min

Get the picture

Buggy rijden Breda opti 1
€60.00 p.p.6

Buggy rijden Breda

Bride wars Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vrouwen

Voordeelprogramma Familie uitje
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

Sloepverhuur foto
€ 32.- p.p.120 min

Borrelboot Breda

Workshops Breda
1029.50 pp

Paaldans workshop Breda

Voordeelprogramma mannen
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Mannen

Fiets tour Breda
€27.50 euro p.p.180 min.

Fiets tour Breda

Lasergamen Breda
€10.00 p.p.2

Lasergamen Breda

Cocktail workshop
€ 35.- p.p.1.5 uur

Cocktail Workshop op locatie

Kanovaren Breda
€10.00 p.p.120 min

Kanovaren Breda

foute vrienden
€24.50180 min.

Foute vrienden

Wakeboarden / waterskiën Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Wakeboarden / waterskiën Breda

Karten Breda
€17.501

Karten Breda

Hengstenbal Breda
€78.5010

Hengstenbal Breda

Bootje varen Breda
€60.00 p.p.60 min

Varen Breda

De jacht
€26.50 p.p.150 min

DE JACHT

american eScooters
120 min8

American eScooters Breda

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

Bedrijfsuitje breda

Dagje uit website nieuwe brochure 1
Dagje Uit Brochure 2223 website

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 75+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

BEDRIJFSUITJE BREDA VIA DAGJEUITBREDA.NL

Op zoek naar een bedrijfsuitje Breda?

Dagjeuitbreda.nl biedt bedrijfsuitjes aan in verschillende steden. Met meer dan 75 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties in elke stad, is er altijd wel iets dat perfect bij jouw bedrijf past! Je kunt kiezen uit verschillende voordeelprogramma’s met activiteiten die wij hebben samengesteld of je kan je eigen complete dag samenstellen! 

Naast Breda bieden wij ook bedrijfsuitjes aan in Utrecht en Den Bosch. We hebben een brede keuze aan activiteiten: van een BBQ op de singels van Breda tot aan een solex tour door het oude centrum, alles is mogelijk. Wij helpen jou met de organisatie van hét personeelsuitje van het jaar! Via één contactpersoon en één factuur is het bij ons heel eenvoudig om een bedrijfsuitje in Breda te organiseren.  Het regelen van een personeelsuitje wordt zo een stuk makkelijker! Geen gedoe meer met het afstruinen van verschillende websites voor informatie, maar alle activiteiten gebundeld op één website! 

Kies de soort activiteit waar jouw voorkeur het meest naar toegaat, zoals rustig, actief of eten en drinken. Geef jouw budget aan en vind de activiteiten die passen bij jouw voorkeur en budget. Stel zo gemakkelijk jouw gehele dag samen en wij verzorgen jouw personeelsuitje van A tot Z! Geniet van een bedrijfsuitje in Breda die tot in de puntjes geregeld is en breng jouw team weer nader tot elkaar!

Geniet ook buiten Breda van de leukste activiteiten

Dagjeuitbreda.nl biedt een uitgebreid aanbod met activiteiten in Breda aan. Voor elke doelgroep hebben wij een perfect dagje uit. Maak bijvoorbeeld een boottocht met een BBQ-boot over de singels van Breda. Neem deel aan een kookworkshop. Waan je in the sixties tijdens een solex tour door de stad en omgeving. Of ontmasker de mol tijdens het spel ‘Wie is de mol Breda’. Maar ook in Den Bosch én Utrecht zijn wij te vinden met een uitgebreid aanbod.

Geniet van een gezellig borrel terwijl je over de Bossche stromen vaart. Ga de gezelligste kroegen langs tijdens een step tocht. Of bezoek een wijnkelder en geniet van een overheerlijke wijnproeverij. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat ook jij als organisator van het dagje uit een leuke tijd beleeft. Geniet van een ontspannen dag waar alle activiteiten tot in de puntjes georganiseerd zijn.

Kies uit diverse activiteiten

Door ons diverse aanbod vind je altijd wel een activiteit die geschikt is voor jouw bedrijfsuitje. Speel bijvoorbeeld een van onze toffe Escape City Games. Een Escape Room, maar dan in de buitenlucht! Bij deze activiteit staat plezier en samenwerking centraal, waardoor dit een top activiteit is voor een bedrijfsuitje in Breda! Daarnaast hebben we ook superveel toffe actieve en unieke activiteiten voor een personeelsfeest. Ga bijvoorbeeld golfen op de straten van Breda, speel een potje Bubbelvoetbal of ga paintballen! Sluit de dag af met een origineel personeelsfeest en geniet van een heerlijke BBQ of van een diner terwijl je een spannend VR-spel speelt! Start nu de organisatie van het leukste bedrijfsuitje!

Contact opnemen voor jouw bedrijfsuitje Breda

Dagje uit Breda heeft veel ervaring met de recreatie in jouw stad. Ons doel is om het organiseren van jouw bedrijfsuitje in Breda een stuk simpeler te maken. Eenvoudig, snel en zonder zorgen! Bekijk vandaag nog ons leuke aanbod bedrijfsuitjes in Breda en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even naar 076 220 13 65 of mail naar hello@dagjeuitinnederland.nl 

Nieuwsbrief Schrijf je in

Bedrijfsuitje Breda

De organisatie van hét bedrijfsuitje in Breda. Het is binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje om het team nader tot elkaar te brengen. En hoe kan je daar beter voor zorgen dan door het organiseren van super gezellige activiteiten? Organiseer een top bedrijfsuitje in Breda die geschikt is voor iedereen! Of je nou op zoek bent naar een ontspannen of juist een actief uitje. Wij hebben het allemaal!

Op deze pagina vind je een divers aanbod aan activiteiten die perfect zijn voor jouw bedrijfsuitje. Het doorspitten van de informatie op allerlei verschillende websites is niet meer nodig en zelfs het boekingsproces is zeer aangenaam! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één contactpersoon, één factuur en zonder gedoe! Enthousiast geworden? Kijk dan snel verder..

Bedrijfsuitje Breda

filter jouw  voorkeur

Filter
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Gehele aanbod
 • Gehele aanbod
 • Actieve activiteit
 • Eten & drinken
 • Rustige activiteit
Flyboarden Breda
5Actieve activiteit

Flyboarden Breda

Lasergamen Breda
€10.00 p.p.2

Lasergamen Breda

Sloepverhuur foto scaled
€ 32.- p.p.120 min

Borrelboot Breda

kroegentocht breda
€ 25.00 p.p120 min

Kroegentocht Breda

Steppen Breda
€ 9.00 p.p.120 min

Steppen Breda

Pubquiz Breda
€24.50 p.p.2.5 uur

Pub quiz Breda

Waterbike9 opti
€24.00 p.p.10

Waterfietsen op een Tandem Waterbike

Lunch Breda
€ 14.50 p.p.120 min

Lunch Breda

Watersportactiviteiten
€ 55.- p.p.8

Watersportactiviteiten

Bubbel Voetbal Breda
€ 34.50 p.p.120 min

Bubbel voetbal Breda

Wie is de Mol Breda
€26.00180 min.

Wie is de Mol Breda

Hengstenbal Breda
€78.5010

Hengstenbal Breda

Smash Room Breda
€25.00 p.p.2

Smash room Breda

Wakeboarden / waterskiën Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Wakeboarden / waterskiën Breda

Buggy rijden Breda opti 1
€60.00 p.p.6

Buggy rijden Breda

Schietworkshop Breda
€34.50 p.p.10

Schietworkshop Breda

Cocktail workshop
€ 35.- p.p.1.5 uur

Cocktail Workshop op locatie

DJ-Workshop Breda
€ 45.- p.p.2 uur

Dj-workshop Breda

Bride wars Breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vrouwen

Voordeelprogramma Familie uitje
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Familie uitje

Get the picture
€26.50 p.p.120 min

Get the picture

voetbal quiz
€24.50 p.p.180 min.

Voetbal Quiz

Footgolf Breda
€15.50 p.p.10

Footgolf Breda

Karten Breda
€17.501

Karten Breda

fighting with the stars
€ 34.50 p.p.180 min.

Fighting with the stars Breda

Voordeelprogramma mannen
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Mannen

BBQ boot Breda
€ 29.50 p.p.180 min.

BBQ Boot Breda

Workshops Breda
1029.50 pp

Paaldans workshop Breda

Workshops Breda
€27.50 p.p.60 min

Shotjes workshop Breda

Bootje varen Breda
€60.00 p.p.60 min

Varen Breda

Whisky tasting Breda
€25.00180 min.

Whisky tasting

De jacht
€26.50 p.p.150 min

DE JACHT

Salsa workshop Breda
€ 27.50 p.p.10

Salsa workshop Breda

Gin tonic Breda
€22.50 p.p.90 min.

Gin tonic Breda

foute vrienden
€24.50180 min.

Foute vrienden

Paintball Breda
€ 32.50 p.p.10

Paintball Breda

jackass breda
€47.5010

Jackass Breda

american eScooters
120 min8

American eScooters Breda

Kanovaren Breda
€10.00 p.p.120 min

Kanovaren Breda

6 opti
€28.95120 min

BBQ Breda

Boot sloepverhuur
€15.50 p.p.120 min

Picknickboot Breda

Foto onstage
€ 24.50 p.p.8

ONSTAGE Experience

Bijlwerpen Breda
€ 17.50 p.p.60 min

Bijlwerpen Breda

Voordeelprogramma bedrijfsuitje
95 p.p.Actieve activiteit

Voordeelprogramma Bedrijfsuitje

Kraak de Kluis
€ 26.50 P.P120 min

Kraak de kluis

Suppen Breda
€ 23.50 p.p.120 min

Suppen Breda

Bar dagje uit
Alle activiteitenBedrijfsuitje

Horeca Afhuur

Fiets tour Breda
€27.50 euro p.p.180 min.

Fiets tour Breda

voordeelprogramma vriendenuitje breda
Actieve activiteitAlle activiteiten

Voordeelprogramma Vriendenuitje

Burger boot Breda
€14.75 p.p.120 min

Burger Boot Breda

MEEST POPULAIRE  ACTIVITEITEN

Bedrijfsuitje breda

Dagje uit website nieuwe brochure
Brochure foto

De meest toffe uitjes in en rondom Breda

Voor elke doelgroep een ruime keuze

Kortingsbon t.w.v € 5,00

De beste uitjes per seizoen

Meer dan 150+ activiteiten 

Binnenkort samen met je vrienden er weer gezellig een dagje op uit. Maar waar begin je met zoeken en wat ga je doen? Doordat wij op onze website alle activiteiten in Breda gebundeld hebben, vind jij heel gemakkelijk jullie dagje weg. We luisteren naar jouw wensen en eisen en koppelen die aan hét dagje uit in Breda. Ga bijvoorbeeld airsoften tijdens jullie actieve vriendenuitje of speel een potje bubbelvoetbal, om vervolgens af te sluiten met een drankje en een kroegentocht door Breda!
Eenvoudig een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren afgestemd op de bruid of bruidegom met perfecte activiteiten. Via Dagje Uit Breda werken we met één factuur en één contactpersoon die meedenkt om het vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen zo perfect mogelijk te maken. Een actief vrijgezellenfeest en de vrijgezel flink uitdagen? Bekijk eens onze activiteiten smashroom en bijlwerpen. Liever lekker een drankje drinken en het ook zelf leren maken? Maak verschillende cocktails tijdens een cocktailworkshop en natuurlijk kan je ze ook proeven
Een familiedag organiseren. Waar begin je en wat ga je doen? Op onze website kan je gemakkelijk jouw wensen en eisen aangeven in ons handige boekingsproces. Of je nou een rustige of actieve activiteit wilt, op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid, bij ons vind je het allemaal. Speel bijvoorbeeld een potje Streetgolf, waarbij de straten jouw holes zijn en geniet van een heerlijk tapas diner om gezellig even bij te kletsen. Tevens is het ook mogelijk om samen een workshop te volgen, zoals de workshop Heel Holland Bakt. Samen taarten maken en natuurlijk mag je ze ook mee naar huis nemen!
Een personeelsuitje organiseren en het team weer nader tot elkaar brengen met een gezellige activiteit. Bij ons is het heel gemakkelijk om jouw bedrijfsuitje in Breda te regelen. Je kiest namelijk jouw favoriete activiteiten en wij helpen jou met de planning! Het gehele bedrijfsuitje organiseren via één factuur en dus zonder extra gedoe. Met een breed aanbod kun je bij ons kiezen uit allerlei soorten activiteiten. Zo bieden wij diverse Escape City Games aan, workshops en kan je ook genieten op een van onze borrelboten! Met een hapje en een drankje genieten op het water.

BEDRIJFSUITJE BREDA VIA DAGJEUITBREDA.NL

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Breda?

Dagjeuitbreda.nl biedt bedrijfsuitjes aan in verschillende steden. Met meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties in elke stad, is er altijd wel iets dat perfect bij jouw bedrijf past! Je kunt kiezen uit verschillende voordeelprogramma’s met activiteiten die wij hebben samengesteld of je kan je eigen complete dag samenstellen! 

Naast Breda bieden wij ook bedrijfsuitjes aan in Utrecht en Den Bosch. We hebben een brede keuze aan activiteiten: van een BBQ op de singels van Breda tot aan een solex tour door het oude centrum, alles is mogelijk. Wij helpen jou met de organisatie van hét personeelsuitje van het jaar! Via één contactpersoon en één factuur is het bij ons heel eenvoudig om een bedrijfsuitje in Breda te organiseren.  Het regelen van een personeelsuitje wordt zo een stuk makkelijker! Geen gedoe meer met het afstruinen van verschillende websites voor informatie, maar alle activiteiten gebundeld op één website! 

Kies de soort activiteit waar jouw voorkeur het meest naar toegaat, zoals rustig, actief of eten en drinken. Geef jouw budget aan en vind de activiteiten die passen bij jouw voorkeur en budget. Stel zo gemakkelijk jouw gehele dag samen en wij verzorgen jouw personeelsuitje van A tot Z! Geniet van een bedrijfsuitje in Breda die tot in de puntjes geregeld is en breng jouw team weer nader tot elkaar!

Geniet ook buiten Breda van de leukste activiteiten

Dagjeuitbreda.nl biedt een uitgebreid aanbod met activiteiten in Breda aan. Voor elke doelgroep hebben wij een perfect dagje uit. Maak bijvoorbeeld een boottocht met een BBQ-boot over de singels van Breda. Neem deel aan een kookworkshop. Waan je in the sixties tijdens een solex tour door de stad en omgeving. Of ontmasker de mol tijdens het spel ‘Wie is de mol Breda’. Maar ook in Den Bosch én Utrecht zijn wij te vinden met een uitgebreid aanbod. Geniet van een gezellig borrel terwijl je over de Bossche stromen vaart. Ga de gezelligste kroegen langs tijdens een step tocht. Of bezoek een wijnkelder en geniet van een overheerlijke wijnproeverij. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat ook jij als organisator van het dagje uit een leuke tijd beleeft. Geniet van een ontspannen dag waar alle activiteiten tot in de puntjes georganiseerd zijn.

Kies uit diverse activiteiten

Door ons diverse aanbod vind je altijd wel een activiteit die geschikt is voor jouw bedrijfsuitje. Speel bijvoorbeeld een van onze toffe Escape City Games. Een Escape Room, maar dan in de buitenlucht! Bij deze activiteit staat plezier en samenwerking centraal, waardoor dit een top activiteit is voor een bedrijfsuitje in Breda! Daarnaast hebben we ook superveel toffe actieve en unieke activiteiten voor een personeelsfeest. Ga bijvoorbeeld golfen op de straten van Breda, speel een potje Bubbelvoetbal of ga paintballen! Sluit de dag af met een origineel personeelsfeest en geniet van een heerlijke BBQ of van een diner terwijl je een spannend VR-spel speelt! Start nu de organisatie van het leukste bedrijfsuitje!

Contact opnemen voor jouw bedrijfsuitje Breda

Dagje uit Breda heeft veel ervaring met de recreatie in jouw stad. Ons doel is om het organiseren van jouw bedrijfsuitje in Breda een stuk simpeler te maken. Eenvoudig, snel en zonder zorgen! Bekijk vandaag nog ons leuke aanbod bedrijfsuitjes in Breda en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even naar 076 220 13 65 of mail naar hello@dagjeuitinnederland.nl 

Nieuwsbrief Schrijf je in